Thursday, April 18, 2013

Syukur :)

Alhamdulillah.thank you god kerna kurniakan aku suami yg sgt sgt memahami :)

Week 36 n me no longer larat masak..hubby pun mmg tak bagi masak da.hihi.but today dia sgt sweet^^

Cakap x larat nak kua makan,die kua sorang g tapau..after makan den nk angkat g basuh pinggan,die xbagi suh duduk je..nak g tambah air pon die ckp bia dia buat..

Then den nk g cuci toilet,dia lagi la xbagi cakap bia dia buat..hihi

Terima kasih ya tuhanku kerna kurniakan suami yang amat memahami :)

Time da sarat camni,all these small lil thing ni mmg sgt terkesan di hati seorang isteri walaupun before ni salu je dia buat cmtu n tolong hal rumah..just time2 skang bila di layan sebegini jadi extra syukur sgt2 ;)

Alhamdulillah!

Thank you so much yang! ilebiuu ;)


*ni padahnya tgk vid jiwang,tetibe hati ni pn jadi sensitif touching2.kihkih*

Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments: