Tuesday, April 30, 2013

Percaya pada Rezeki

Dulu mr hubby selalu ajar sentiasa percaya kepada rezeki dari-Nya..

Also,dia ajar untuk tidak menidakkan rezeki yg orang lain dpt :)

Saya pegang and pecaya kat kata2 tu..

Dulu memula masa plan kawen last year,risau if simpanan tak cukup ke ape,hubby suruh relaks je n cakap akan ada je rezeki ms tu..n alhamdulillah,memang dipermudahkan segala urusan n murah rezeki masa tu..alhamdulillah :)

Now, dimurahkan rezeki..kami anggap ni rezeki baby :) alhamdulillah ya tuhan..

*counting days,neves!hihi*

Published with Blogger-droid v2.0.8

Thursday, April 18, 2013

Syukur :)

Alhamdulillah.thank you god kerna kurniakan aku suami yg sgt sgt memahami :)

Week 36 n me no longer larat masak..hubby pun mmg tak bagi masak da.hihi.but today dia sgt sweet^^

Cakap x larat nak kua makan,die kua sorang g tapau..after makan den nk angkat g basuh pinggan,die xbagi suh duduk je..nak g tambah air pon die ckp bia dia buat..

Then den nk g cuci toilet,dia lagi la xbagi cakap bia dia buat..hihi

Terima kasih ya tuhanku kerna kurniakan suami yang amat memahami :)

Time da sarat camni,all these small lil thing ni mmg sgt terkesan di hati seorang isteri walaupun before ni salu je dia buat cmtu n tolong hal rumah..just time2 skang bila di layan sebegini jadi extra syukur sgt2 ;)

Alhamdulillah!

Thank you so much yang! ilebiuu ;)


*ni padahnya tgk vid jiwang,tetibe hati ni pn jadi sensitif touching2.kihkih*

Published with Blogger-droid v2.0.8