Tuesday, November 1, 2011

Small World

Saya pecaya dengan kata-kata 'dunia ni kecik je'..its true..banyak la benda bila pikir balik, 'alahai,keciknye dunia aku ni'..g memana kwn aku a kwn ngan b which also kwn aku.tp a n b bkn aku knlkan antara satu sma lain. Ataupon kes,g memana jumpa ngan org kita kenal or familiar je..haha

Yesterday,i just found out that my ex-housemate sekarang berkawan with my ex schoolmate.of cos derang baru je berkawan since ex-schoolmate tu baru je masuk mmu which means sy dah tak berada kat mmu.small world kan?

And today,another incident yang buat saya gelak n senyum sorang-sorang sbb kelakar plak rasanya..jumpa orang yang familiar ah..pusing2 jumpa gak..hehe..oh oh,jangan nk salah paham ok...

Bumi ni sfera,so pusing kiri ke kanan ke depan le belakang ke,tetap akan jumpa orang sama gak yer..hikk.so pecaya la bila orang cakap kecik je dunia ni :)

Published with Blogger-droid v1.7.4